×

جستجو

«تغییر بین‌المللی: زنان در معماری و چگونگی حمایت‌گری بیشتر صنعتِ [ساختمان]»| برگزاری نشست مجازی

▫️Intentional Change: Women in Architecture and How the Industry Can Be More Supportive

Perceptions regarding gender, gender roles, and gender identity have shaped the practice of architecture in ways that have resulted in bias, discrimination, and policies with negative outcomes for women — and the industry as a whole. 

In this Equity, Diversity and Inclusion (EDI) Committee-led panel discussion, our panelists will explore how these issues have impacted them, share their strategies for how to overcome them, and offer suggestions to promote change.  

 

اطلاعات بیشتر دربارۀ نشست:

https://www.aiachicago.org/events/intentional-change-women-in-architecture-and-how-the-industry-can-be-more-supportive/#.YRdkkxQzbIU

ثبت‌نام در این نشست:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_I8EaAcGPQRK2Grr9Dr-8Xw

برگزاری نشست مجازی: «تغییر بین‌المللی: زنان در معماری و چگونگی حمایت‌گری بیشتر صنعتِ [ساختمان]»

برگزارکننده: مؤسسۀ معماران امریکا در شیکاگو

زمان: ۱۷ اوت ۲۰۲۱| ۲۶ مرداد ۱۴۰۰

اشتراک مطلب
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
«شکستن سقف شیشه‌ای: جایگاه و تصویر زنان در مجلات معماری ایران (۱۹۴۶-۲۰۰۱)»
سینا زارعی
سینا زارعی در این مقاله، سیر دگرگونی مجله‌های معماری ایران را، با تمرکز بر تغییراتی بررسی کرده است که در طی سه بازه‌ی زمانی از ۱۹۴۶ تا ۲۰۰۱ در بازنمایی جایگاه زنان رخ داده. چنانکه متن او نشان می‌دهد، در ابتدای راه (از سال ۱۹۴۶ تا ۱۹۶۹)، مجلات معماری فضای چندانی برای مشارکت زنان ایجاد نمی‌کردند، فقط به بازنمایی آنها در محدوده‌ی نقش‌های سنتی و غیرمترقی می‌پرداختند و گاهی نیز از ملکه ایران در جایگاه زنی موفق و تأثیرگذار سخن می‌گفتند.
معایب المعمار
صبا مدنی
  مدّتی پیش یادداشتی با عنوان «معماری پس از شهریور ۱۴۰۱» در روزنامۀ اعتماد و بعداً در آسمانه منتشر شد که موضوع آن بررسی و پیش‌بینی تأثیر دگرگونی‌های اجتماعی برآمده از جنبش اجتماعی «زن، زندگی، آزادی» بر معماری بود. صرفِ اندیشیدن به چنین موضوعی و نوشتن درباره‌اش از دید من کاری بسیار باارزش آمد؛ زیرا بررسی آنچه گذشت و اثری که گذاشت، در ارزیابی این حرکت اجتماعی فداکارانه و قدردانی از آن بسیار مؤثر است؛ به‌علاوه، پیش‌بینی ظرفیت‌های موجود برای تغییر، می‌تواند حرکت به سوی تغییر را در درجۀ نخست تعیّن ببخشد و چه‌بسا تسریع کند، چه پیش‌بینی‌ها محقق بشود و چه نشود. به بیان دیگر، نوشتن و خواندن دربارۀ چنین موضوعی اولاً موجب می‌شود از خود بپرسیم که آیا «زن‌، زندگی، آزادی» تا کنون در حوزۀ حرفه‌ای ما نیز تغییری ایجاد کرده‌است؛ اگر پاسخ مثبت است، این تغییر چه بوده است و اگر پاسخ منفی است، علّت چیست. ثانیاً،...

وبگاه تاریخ‌پژوهی و نظریه‌پژوهی معماری و هنر